sieraden ontwerpen

Mijn droom sieraad

ontwerp je eigen verlovingsring

Heb je zelf een leuk idee in gedachten voor een verlovingsring of een ander sieraad? Dan kan dit al vanaf een schets die je zelf hebt  getekend. Samen met de ontwerper kan je de ring in een 3D tekening tot stand laten komen. Voordat deze daadwerkelijk gemaakt wordt in edelmetaal en gezet wordt met diamanten of andere edelstenen bestaat de mogelijkheid bij “My Diamonds Jewelry” om vooraf eerst een 3D print te laten maken. Dit als tussenstap die zo goed als gelijkwaardig is aan de uiteindelijk te maken verlovingsring of ander sieraad in edelmetaal en gezet met diamant of andere edelstenen. Op deze wijze kan je een unieke ring laten maken met eigen gepersonaliseerde inbreng.

Zelf verlovingsring ontwerpen

Hoe werkt het proces van het maken van een ring in opdracht.

Nadat je een ontwerp bij ons hebt ingestuurd via e-mail gaat de servicemedewerker samen met jou de mogelijkheden bespreken. Vervolgens gaat de ontwerper de schets omzetten in een 3D tekening. Deze wordt vervolgens naar je toegestuurd zodat je een indruk krijgt hoe de ring daadwerkelijk gaat worden. Tijdens dit proces is de mogelijkheid aanwezig om nog kleine details aan te laten passen zodat het helemaal perfect wordt zoals je het wenst. Als je wenst kunnen wij voor jou een 3D print maken zodat je deze kan passen en kan bekijken of het allemaal geheel naar jouw wens is. Na goedkeuring wordt de ring geprint in was en gegoten in de gewenste edelmetaal legering. De ring die gegoten is wordt door de goudsmid tot in detail afgewerkt. Als dit eenmaal klaar is gaat de ring naar de diamantzetter. Deze zal er voor zorgen dat de steen perfect wordt geplaatst in de ring. De ring wordt vervolgens door de servicemedewerker tot 3 keer gecontroleerd op eventuele fouten om de kwaliteit te waarborgen die “My Diamonds Jewelry” levert. Wij werken alleen met hoge standaardwaarden en zorgen ervoor dat de klant ten allen tijde tevreden is.

De verlovingsring

Mijn mooiste kado

De verlovingsring
Zelf verlovingsring ontwerpen

Hand gemaakte sieraden

perfect gemaakte ring naar je eigen idee.

Wij werken als volgt:

  • De klant levert een schets aan via e-mail. 
  • Samen met de servicemedewerker wordt de schets besproken.
  • 3D Tekening wordt gemaakt door de ontwerper.
  • Als extra optie kan er een 3D print gemaakt worden als ring om te passen.
  • Na goedkeuring wordt er een edelmetalen sieraad vervaardigd in onze  edelmetaalgieterij.
  • De goudsmid werkt de ring af tot in detail. 
  • De diamantzetter zorgt ervoor dat de edelsteen gezet wordt.
  • De servicemedewerker controleert tot 3 keer toe de kwaliteit.
  • PostNL zorgt ervoor dat Het Sieraad bij de klant wordt gebracht via pakketdienst.

Via deze wijze krijgt je van ons een perfect gemaakte ring naar je eigen idee. Deze gepersonaliseerde opdracht die je bij ons plaats maken wij met veel passie en liefde vanuit ons vak. Alle facetten die tijdens dit proces spelen sluiten naadloos op elkaar aan omdat  onze medewerkers goed op elkaar ingespeeld zijn binnen My Diamonds Jewellery. Wij zien met veel aandacht je schets of idee tegemoet voor het maken van je gepersonaliseerde sieraad via de klantenservice.

Zelf verlovingsring ontwerpen

Stuur ons een bericht.

Deze selectie sieraden

zijn in de smaak gevallen.

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.